NAGRADNI FOTO KONKURS „NAJ JABUKA“

U susret premijeri filma o Stivu Džobsu u Domu omladine Beograda ZA NAJ JABUKU NAGRADA iPad!

Pozivamo vas da pošaljete svoju fotografiju sa jabukom (pravom, sa Apple proizvoda, nacrtanom, kakvom god, pustite mašti na volju…) kao glavnim motivom i svoj kontakt telefon na adresu office@domomladine.org. Sve fotografije će biti objavljene u albumu na Facebook stranici Doma omladine Beograda, https://www.facebook.com/domomladinebeograd.

Millennium Film, Dom omladine Beograda i firma Macola vas pozivaju na foto konkurs povodom premijere filma “DŽOBS”, koja će biti održana 11. septembra u 20 časova, u bioskopu Doma omladine. Film ekranizuje život i rad jednog od najvećih genija 20. veka, Stiva Džobsa, kao i kompanije “Apple” koju je osnovao. Zaštitni znak i logo ove komapnije je svima dobro poznat – zagrižena jabuka. 

Autori NAJ JABUKA (najinteresantnijih, najoriginalnijih, najduhovitijih…NAJ fotografija), koja bude imale najviše „lajkova“ publike, osvojiće vredne nagrade.

 

Autor fotografije koja bude imala najviše „lajkova“  osvojiće iPad tablet.

 

Dobitnici nagrada biće proglašeni nakon premijerne projekcije filma „Džobs“ u Domu omladine Beograda, 11. septembra.

 

Tri pravila konkursa su:

1) rad koji šaljete mora biti fotografija u osnovi

2) način glasanja je „lajkovanje“ radova u albumu na Fejsbuku

3) da bi dobili nagradu, neophodno je da prisustvujete premijeri

 

 

Pošaljite fotogafiju, dođite na premijeru i osvojite nagradu!

Ukoliko takmičari sa najvećim brojem glasova ne budu prisutni na premijeri filma, nagrade se prenose na sledeće kandidate sa najvećim brojem glasova.

 


***NAPOMENA:
Hvala vam što ste nam skrenuli pažnju na moguće zloupotrebe u procesu “like” glasanja na konkursu za “Naj jabuku”. Svesni smo toga da objavljivanje linka ka fotografiji na drugim sajtovima sa pozivom na glasanje kojim je kretanje po tom sajtu uslovljeno i ograničeno, nije moralno najispravniji čin. Ipak, verujemo da takav gest nije zlonameran, već je rezultat prevelike želje pojedinaca da osvoje veoma vrednu nagradu, koju je obezbedila firma Macola. Na žalost i takvo ponašanje je neodvojiv deo Internet javne scene, niti je na bilo koji način moguće ograničiti način i sredstva pozivanja prijatelja da glasaju za bilo čiju fotografiju. Takođe, ako neko na primer ima 5000 prijatelja na Fejsbuku i administrira jednu ili više stranica, pa sve prijatelje i fanove pozove da “lajkuju” njegovu fotografiju, isto tako sebe dovodi u neuporedivo povoljniji položaj nego neko drugi ko ima samo 200 prijatelja na Fejbuku. Ovaj konkurs ima samo tri jednostavna pravila: da rad koji šaljete bude fotografija koja na maštovit način ima jabuku ili simbol jabuke, da o glasovima odlučuje “lajkovanje” na Fejsbuku i da dobitnik mora biti prisutan na premijeri. Apelujemo na sve učesnike ovog konkursa da se drže fer plej takmičenja i molimo ih da budu korektni u nadmetanju.

Naša stranica nije geografski “ograničena” već je “public” i svi mogu da je vide, fotografija predstavlja univerzalni vizuelni jezik koji svi razumeju, film je globalni hit o globalnom brendu. Dakle svi koji požele mogu da glasaju na ovom konkursu.

Sve negativne komentare ćemo brisati jer ne želimo da drugima umanje zadovoljstvo stvaranja i prikazivanja kreacija on-line publici, koja u njihovom posmatranju takođe treba da uživa. Nadmetanje je samo mali začin koji treba da privuče veći broj posmatrača kreativnih dela stvaralaca koji su ih prikazali na našoj stranici. A nagrada je vredan poklon koji smo, u ova ekonomski teška vremena, uspeli da sa našim prijateljima iz firme Macola obezbedimo, kako bismo pomogli nekome od autora da u budućnosti lakše i maštovitije kreira. Ko želi da učestvuje u konkursu pod ovim uslovima je dobrodošao, a ko ne želi to je njegov izbor koji ćemo svi poštovati.

 
Zahvaljujemo se i srdačno vas pozdravljamo.
Dom omladine Beograda

 

 

Komentari