Matija Cvek oduševio publiku u Domu omladine Beograda!

Matija Cvek održao je prvi veliki koncert u Beogradu 25. novembra i pred punom salom Amerikana u Domu omladine Beograda dokazao zašto važi za jednog od najomiljenijih pop pevača u regionu!

Foto: Nebojša Mićković

Matija Cvek, muzički superstar kojeg ovih dana slušamo na svim radio stanicama zbog uspešnog dueta sa Marijom Šerifović “Pola sunca”, predstavio se u punom sjaju publici u Beogradu, održavši dvoipočasovni solistički koncert u Domu omladine, na kom je izveo svoje najveće hitove, ali i obrade pesama Olivera Dragojevića, Zdravka Čolića i Dina Dvornika.

Foto: Nebojša Mićković

Cvek je skrenuo pažnju ovdašnje javnosti pesmom “Trebaš li me” koja je osvojila radijski etar, nakon čega smo ga videli u saradnji sa Jelenom Rozgom na akustičnoj obradi hit pesme “Zar je ljubav spala na to”, a da je najperspektivniji muški vokal u regionu prepoznala je i evrovizijska pobednica Marija Šerifović, koja je Cveka pozvala da za njen novi album snime pesmu “Pola sunca”.

Foto: Nebojša Mićković

Čini se da je nakon Marije, Matija Cvek “oborio s nogu” i Beograd! Da već dugo verno prati njegov rad pokazala je publika u punoj sali Doma omladine koje je u glas pevala pesme sa oba Cvekova albuma “Izbirljivo i slučajno” i “Vile se ovde igraju”.

Matija Cvek zasigurno je postao jedan od najomiljenih pevača mlade generacija, koji uz svoj bend “The Funkensteins” samouvereno vlada modernim zvukom, ali i evergrin nasleđem ex-yu muzičke scene.

Foto: Nebojša Mićković

Komentari