Mali sajam knjiga knjižare Beopolis

Od ponedeljka 19. oktobra u organizaciji knjižare Beopolis i uz podršku Doma omladine Beograda počinje, sada već tradicionalni Mali sajam knjiga knjižare Beopolis.

Do 31. oktobra posetioci će u holu Doma omladine i knjižari Beopolis biti u prilici da, uz popuste od 10%-50%, nabave izdanja preko trideset izdavača. Takođe, u toku trajanja sajma planirane su i promocije i tribine izdavača koji su potvrdili svoje učešće na Malom sajmu knjiga knjižare Beopolis.

 

50% popusta
-Fabrika knjiga (određeni broj naslova)
40% popusta
-Sandorf (Zg), Buybook (Sa)
30% popusta
-Fabruka knjiga (određeni broj naslova), Književna radionica Rašić (određeni broj naslova)
25% popusta
-Plato izdavaštvo
20% popusta
-Rende, Arete, Clio, Darma, Filmski centar Srbije, Logos, Karpos, MostArt Jugoslavija, Treći trg, Radni sto, Partizanska knjiga, Komiko, Fakultet za medije i komunikaciju, Kontrast, Fedon, Otačnik, L.O.M., Književna radionica Rašić (određeni broj naslova), Hoplit, Psihopolis, Geopoetika
15% popusta
-Enklava, Booka, Nojzac
10% popusta
-Arhipelag, XX vek, Štrik, Akademska knjiga
Knjige za 100 dinara
-Razni i neočekivani izdavači

 

***************
Dom omladine Beograda sprovodi sve mere propisane od strane nadležnih organa, u cilju suzbijanja cirkulacije koronavirusa. Nošenje zaštitne maske je obavezno na programima DOB, u prostoru postoje dezo-barijere i sredstva za dezinfekciju ruku, vodi se računa o fizičkoj distanci i maksimalnom broju posetilaca u skladu sa propisima. Molimo publiku da bude odgovorna prema sebi i drugima, te da se pridržava propisanih mera.

Komentari