Konkurs: “PRONAĐI INSPIRACIJU ZA EKOMOTIVACIJU”

“Pronađi inspiraciju za ekomotivaciju” predstavlja glavnu temu raspisanog konkursa za prijavljivanje filmova snimljenih mobilnim telefonom, za program “EKOMOTIVACIJA”, koji će biti prikazani u sklopu Međunarodnog festivala zelene kulture “Green Fest” u Domu omladine od 14. do 16.11.2012. godine. Autori svoje radove mogu predložiti za prikazivanje na Festivalu do 10.11, dok će lista izabranih radova za prikazivanje biti dostupna 12.11. na zvaničnoj internet stranici “Green Fest”-a – www.greenfest.rs i www.vipekomotivacija.rs, gde se mogu naći sve potrebne informacije u vezi sa prijavom na konkurs.

 

Konkurs se realizuje u saradnji sa kompanijom Vip mobile, a najbolji film će biti nagrađen jedinim smart  telefonom na tržištu sa integrisanim projektorom – Samsung Galaxy Beam I8530.

Dodela priznanja i nagrade će biti održana u sklopu svečane ceremonije, poslednje večeri festivala.

Međunarodni festival zelene kulture „GREEN FEST“ se ove godine po prvi put održava pod ovim imenom i predstavlja nastavak prakse uspešnog organizovanja Međunarodnog festivala ekološkog filma „Green Screen Fest“ koji je publika u Beogradu imala prilike da vidi tokom 2010. i 2011.godine. U prethodne dve godine prikazano je preko 130 filmova iz 25 zemalja, održano 39 radionica i predavanja, i predstavljeno preko 20 zelenih izlagača i umetnika.

Ovogodišnji “Green Fest” se realizuje uz podršku grada Beograda – Sekretarijata za zaštitu životne sredine, Samsunga i kompanije Vip mobile, a više informacija o ovogodišnjem Festivalu, programu i konkursima, kao i načinima za uključivanje u raznovrsne programe se može naći na www.greenfest.rs

Komentari