Konkurs: PRONAĐI INSPIRACIJU ZA EKOMOTIVACIJU

U okviru programa “EKOMOTIVACIJA” raspisuje se konkurs za prijavljivanje filmova snimljenih mobilnim telefonom sa temom “Pronađi inspiraciju za ekomotivaciju“. Filmovi će biti prikazani u sklopu Međunarodnog festivala zelene kulture “Green Fest” u beogradskom Domu omladine od 13. do 15.11.2013. godine.

 

Konkurs se realizuje u saradnji sa kompanijom Vip mobile, a najbolji film će biti nagrađen jedinim smart telefonom na tržištu sa integrisanim projektorom.

Autori svoje radove mogu predložiti za prikazivanje na Festivalu do 08. novembra 2013. godine, dok će lista izabranih radova za prikazivanje biti dostupna 12. novembra 2013. godine na zvaničnoj internet stranici „Green Fest“-a – www.greenfest.rs i www.vipekomotivacija.rs, gde se mogu naći sve potrebne informacije u vezi sa prijavom na konkurs.

Dodela priznanja i nagrade će biti održana u sklopu svečane ceremonije, 15. novembra 2013. u 20 časova, u Domu omladine Beograda.

Međunarodni festival zelene kulture „GREEN FEST“ je najveća “zelena” manifestacija u regionu koja se ove godine održava četvrti put za redom. Tokom ranijih godina, na festivalu je prikazano više od 250 filmova iz 35 zemalja, održano preko 60 radionica za učenike osnovnih i srednjih škola i studente, predstavljeno preko 30 izlagača i umetnika.

Ovogodišnji “Green Fest” se realizuje uz podršku grada Beograda – Sekretarijata za zaštitu životne sredine, kompanije Vip mobile, Lenovo, i mnogobrojnih partnera.  Više informacija o ovogodišnjem Festivalu, programu i konkursima, kao i načinima za uključivanje u raznovrsne programe se može naći na www.greenfest.rs

Komentari