VATRA 5. rođendan: JUST BLAZE (USA)

Dom omladine Beograda predstavlja veliki rap & rnb spektakl! U petak 19. februara od 22 časa u sali Amerikana, DJ kolektiv VATRA proslaviće jubilarni 5. rođendan, a kao specijalni gost nastupiće čuveni hip-hop producent & DJ Just Blaze.

Ulaznice su u pretprodaji preko EVENTIM mreže, po specijalnoj promotivnoj ceni od 800 dinara do kraja januara. Redovna pretprodajna cena od 1. februara je 1000 dinara, dok će na dan dešavanja cena ulaznice iznositi 1200 dinara.

Vatra je DJ kolektiv koji čine byp_, Inspektor, Фake Casual & 50Grass. Nastao je 2011. godine sa idejom da promoviše rap & rnb zvuk i veoma brzo njihove žurke postale su omiljene među ljubiteljima ovih muzičkih žanrova. Redovno pune sve relevantne klubove u gradu, a vrhunac dosadašnjeg rada je bio prošlogodišnji nastup na glavnoj bini Exit festivala.

Just Blaze je njujorški producent i DJ koji je sarađivao sa nekim od najvećih imena u muzičkoj industriji kao što su: Jay Z, Kanye West, Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar, Rick Ross, Usher, Mariah Carey, Busta Rhymes, The Game i mnogi drugi. Moderni hip-hop zvuk koji isporučuje direktno sa „Roc-A-Fella“ i „Roc Nation“ etiketa dobro vam je poznat. Kultni albumi na kojima je radio su „Recovery“ (Eminem), „The Blueprint“, „The Black Album“ (Jay Z), „The Greatest Story Never Told“ (Saigon) i brojni drugi. Njegov opus sadrži desetine singlova sa vrha američke i britanske liste, poput „Touch The Sky“ (Kanye West), „Oh Boy“ (Cam’ron), „Live Your Life“ (T.I. ft. Rihanna), „Makes Me Wonder“ (Maroon 5), „Show Me What You Got“, „Girls, Girls, Girls“(Jay Z), „React“ (Erick Sermon feat.Redman), „I Really Mean It“ (The Diplomats), „Lord Knows“ (Drake ft. Rick Ross) ili „No Love“ (Eminem ft. Lil Wayne), a još uvek aktuelan je hit-singl „Higher“ na kojem mu gostuju Baauer i Jay Z kao i prvoklasni benger „Dipshits“ (Cam’ron & A-Trak). Sarađivao je dosta i sa producentima elektronske muzike kao što su Baauer, Sinjin Hawke, Hudson Mohawke kao i sa perjanicama britanske grime scene Skeptom i JME. Međutim, njegov talenat nije ostao samo u studiju, kao DJ Just Blaze ima iza sebe impresivne turneje po čitavom svetu. Svoje veštine će pokazati i za gramofonima pred publikom u Domu omladine Beograda.

facebook.com/JustBlaze/
soundcloud.com/just-blaze

facebook.com/vatratebra
soundcloud.com/vatratebra
vimeo.com/vatratebra
#vatratebra

domomladine.org
facebook.com/domomladinebeograd
twitter.com/DomOmladineBG
instagram.com/domomladinebeograda
youtube.com/user/DomOmladineBG

Komentari