RESONATE 2017: Stephen O’Malley

Stephen O’Malley, koji stoji velikog američkog underground sastava Sun O))), najveći je svetski specijalista za glasnu drone gitarsku muziku i alternativni metal, muzičar koji radikalno menja koncept pesme i stvara nezaboravne simfonije buke sam na gitari.

Ovaj poznati svetski gitarista nastupa prve večeri Resonate festivala, u sredu 19. aprila 2017. u Domu omladine Beograda. Pre njega, Resonate publiku zagrejaće popularna britanska post-pank senzacija –  bend Chain of Flowers i beogradski gitarista WoO.

Resonate festival se i ovog aprila dešava u Beogradu, i to po šesti put. Ono što ga čini posebnim je činjenica da će zahvaljujući evropskom projektu WE ARE EUROPE, čiji je Resonate deo od prošle godine, biti partner sa čuvenim španskim Sónar festivalom iz Barselone, kao i nemačkim festivalom Co/Pop iz Kelna.

Resonate je platforma za povezivanje, razmenu znanja i edukaciju, koja spaja vrhunske umetnike i istraživače u bavljenju pozicijom tehnologije u umetnosti u kulturi. Novo izdanje festivala dešavaće se tokom četiri dana u periodu od 19. do 22. aprila 2017. godine po programskom konceptu: MUSIC i CONFERENCE.

Umetnici, predavači i muzičari koji dolaze na Resonate predstavljaju vrhunac savremene kreativne industrije u svetu.

Kompletan program možete pogledati na sajtu: www.resonate.io

Komentari