Promocija knjige i koncert: Panta Šiklja Nafta “Vidimo se na kazanu”

Panta Šiklja Nafta vas čeka “na kazanu” od 3 do 5 sa Brakusom, Rambom Amadeusom, Blažom i prijateljima na Zidiću i od 22č u Klubu Doma omladine u Beogradu!
Ovo nije obična humanitarna akcija, ovo je spašavanje zrenjaninske avangarde…

Promocija knjige udrilitarističkih stihova i proze “Vidimo se na kazanu” Pante Šiklje Nafte biće u sredu, 1. oktobra “na zidiću” ispred Doma omladine u Beograda. Pasulj u kazanu i Pantine misli, nećete moći da zaobiđete…

Panta čeka na kazanu od 3 do 5 tog popodneva, 1.oktobra, na Zidiću ispred Doma omladine Beograda, uz podršku večitog prijatelja Ramba Amadeusa, radijskog voditelja Igora Brakusa, Prljavog inspektora Blaže i glumca Sergeja Trifunovića ali i ko zna koliko još drugih. Tu zabavu, mentalno razgibavanje uz Pantinu poeziju, ne smete da propustite!

Svirka i promocija knjige “Vidimo se na kazanu” Pante Šiklje Nafte se nastavlja u Klubu Domu omladine Beograda u 22 sata, dobrodošli su svi oni koji žele da zasviraju u čast zrenjaninskog andergraund umetnika.

Kolege muzičari, građani sa društvenom moći i bez nje, zaposleni, nezaposleni, sve vas pozivamo da podržite Pantinu borbu za opstanak kako umete: idejno, muzički i novčano..
Knjiga “Vidimo se na kazanu” košta 500 dinara, a ko je kupi, pomaže avangardnom Panti da se osnaži, i skine sa Narodnog kazana….

Nenad Pantić Panta Šiklja nafta je već godinama bez posla i bilo kakvih primanja, od pre nekoliko meseci se hrani u Narodnoj kuhinji Crvenog krsta. Dugovanja za račune su preko 250 hiljada dinara, ako ne izmiri uskoro, može ostati bez svog stana.

Potrebno je da ga podržite u tome, a i sebe ćete obradovati neponovljivim zapisom “Vidimo se na kazanu” o surovom društvu kako to vidi jedan jedini borac šundom protiv šunda – Panta Šiklja Nafta, koji je “samo pre svih nas stigao do kazana”….

 

Komentari