Plesni koncert FLY

Cena ulaznice: 200 dinara
Plesni klub FLY, u saradnji sa pojedinim beogradskim plesnim trupama i plesačima, i uz podršku Doma omladine Beograda održaće zabavan umetnički program za decu i roditelje, u trajanju od 60 minuta. Plesni koncert se sastoji od četri celine u kojima se plesači predstavljaju od najmlađih do najstarijih članova. Takođe, na koncertu će gostovati hip-hoperka i ambasador Riboka Unja Grin, i B-boy Goofy koji nosi titulu najboljeg brejkera u istočnoj Evropi.

Plesni klub FLY je osnovan 2000. godine u Beogradu i broji preko 400 članova. Bavi se raznim pesovima u koje spadaju savremeni, moderan i džez ples.
Učestvovali su na mnogobrojnim manifestacijama, sportskim dogadjajima, državnim i evropskim takmičenjima, muzičkim spotovima i koncertima pevača.
Klupski treneri i koreografi motivišu članove na kreativnost i sportsku aktivnost i uče ih da svoju ljubav prema plesu kanališu kroz pokret.

U ime plesnog kluba FLY pozivamo vas u Dom omladine Beograda 28. marta u podne, da podržimo plesnu scenu Beograda i zajedno uživamo u njoj.

Komentari