NEON RAVE: DJ TOM NOVY

Ekscentričan, hedonista, u pozitivnom smislu nepredvidiv i kako voli sam sebe da naziva “nestašno dete plesne muzičke scene“  Tom Novy , najpopularniji Nemački DJ i producent haus scene sa internacionalnim uspehom nastupiće u Domu omladine 5.decembra u okviru NEON RAVE događaja. Neon Rave je mesečni muzički događaj, lociran u Beogradu, koji će predstaviti najveće zvezde svetske DJ elektro i haus scene u konceptu koji čine spoj hip prostora i specijalnih svetlosnih efekata, što je ujedno i zaštitni znak ovog koncepta.

Ulaznice u su pretprodaji preko EVENTIM mreže, po ceni od 800 rsd za parter i 1200 rsd za VIP balkon.

 

Tom Novy uspešnu karijeru gradi od 1995.godine kad je objavio svoj prvi hit singl “I House you“. Slede lokalni i međunarodni hitovi : “Superstar”, “I Rock”, “Pumpin”, i prvi album “My Definition” (2001). Singl “Take It” je proglašen za pesmu koja se najviše emitovala na radio stanicama 2004.godine. Krajem 2005.godine sa singlom “Your Body” osvaja top liste širom sveta i postaje jedan od najpopularnijih Nemačkih izvođača.

Otavlja trag radeći i za druge muzičare kao što su Backstreet Boys, Jimmy Sommerville, Joachim Deutschland, Rosenstolz, čak i za druge DJeve – Thomilla, Moonbootica, Sander Kleinberg and Erick Morillo.

Ima mnogo razloga zašto je Tomu data čast da bude prvi Nemački DJ koji je kreirao miks kompilaciju za legendarni britanski “Global Underground” Label. Štaviše njegova “chillout” CD serija “Ocean Drive Hotel Ibiza” uspešno prolazi zauzimajući visoke pozicije na iTunes listama. 2011.godine objavljuje album sa najvećim hitovima “Retrospective” i ponovo osvaja top liste, kao i himnu za NATURE ONE “Underground People”.

“Radujem se dolasku u Beograd, koji mi je ostao u divnom sećanju, posebno prelepe devojke i vrhunska hrana. Znam da imate odlične DJeve, fantastičan noćni život koji se prepričava i jedva čekam da se družimo. Siguran sam da ćemo se divno provesti i plesati do zore “ izjavio je Tom Novy koji sa nestrpljenjem čeka dolazak u Beograd.

Podršku Tomu će pružiti DJ Oysha, najtraženiji domaći DJ koji je nastupao u svim klubovima u gradu i širom Srbije uz mnogobrojne poznate svetske DJeve. To je još jedan znak da vas čeka odlična zabava.

 

Komentari