Music Test Finale

Projekat Music Test 2014 je manifestacija namenjena muzičkoj populaciji talenata koji nisu imali prilike da se afirmišu i pronađu svoj muzički izraz. Akcenat je stavljen na bendove ili solo izvođače širom Srbije koji stvaraju isključivo autorske kompozicije, i to u sledeća tri žanra: ROK, POP i REP. Tri i danas uveliko popularna žanra su svakako snažan izazov za kandidate.

 

Više informacija: http://musictest.org

 

Do sada je održano 7 audicija. Polufinalno veče održaće se u subotu, 20. decembra sa početkom u 20 časova u N.U. Božidar Adžija, kada će se publici predstaviti najbolji izvođači, njih dvadeset jedan.

Veliko finale i proglašenje pobednika održaće se u nedelju, 21. decembra, u Domu omladine, sa početkom u 20 časova, kada će nastupiti 10 najboljih takmičara. Stručni žiri, u sastavu:Ivana Jordan (pop), Dragan Krle Jovanović (rok) i Bane Kovačević 187 (rep) izabraće po jednog pobednika iz sva tri žanra (prvo mesto za svaki muzički žanr).

Nagrada za prva tri mesta su snimanje master 9 pesama, snimanje spota, kao i pokloni muzicke kuće Artist Systems, prijatelja manifestacije.

Poslednje, finalne večeri, pored takmičara nastupiće i doajeni naše pop, rok i rep scene, koji će svojim prisustvom uveličati ovaj događaj i podržati mlade muzičare u daljem razvoju njihove karijere.

Manifestacija Music Test dobila je podršku Grada Beograda, podršku naših najuticajnijih muzičara, kao što su: Miroslav Živanović Pile (Alisa), Miša Aleksić (Riblja čorba), Nikola Čuturilo Čutura, Vladimir Đurić Đura, Sajsi MC, Ila, kao i podršku novinara, kao što su: Aleksandar Timofejev, Vlada Janković Džet, Branko Rogošić i mnogi drugi.

Komentari