#Kontakt24: LETU ŠTUKE

Ovogodišnju, osmu Kontakt konferenciju, showcase i festival, u revijalnom delu muzičkog programa upotpuniće i jedan od omiljenih sarajevskih bendova Letu Štuke. Formirani još davne 1986. za njihovo ime se vezuje turbulentna istorija puna zanimljivosti i neočekivanih obrta. Takav je i svaki njihov koncert. Jesenji rasprodat koncert u Dorćol Platzu bio je samo jedan od povoda da ovu koncertnu atrakciju organizatori Kontakta ponovo dovedu u Beograd.

 

Ulaznice po ceni od 2.000 dinara dostupne su u Anti Shopu (Cetinjska 15), blagajni Doma omladine, kao i putem eFinity platforme.

 

Novi Kontakt nas očekuje od 21. do 23. marta 2024. u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“ i promoterske kuće Odličan Hrčak. #Kontakt24 će ponovo u martu Beograd učiniti centrom susreta profesionalaca iz sfere muzičkog biznisa. Novo izdanje Kontakta obeležiće koncerti, izložbe, tribine, paneli, kreativne radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da dodatno unaprede rad svih sektora koji čine kreativne industrije i industriju zabave.

Komentari