#Kontakt24: BOJANA VUNTURIŠEVIĆ

,,Nikog se ne bojimo, sive dane bojimo. Nе mrzimo, mi volimo da volimo”, poručuje Bojana Vunturišević singlom ,,Ljubav”, a i uživo će veliku ljubav podeliti sa svojom publikom. Koncerti Bojane Vunturišević nisu česti, ali često nije dovoljan samo jedan kako bi se zadovoljile strasti njene sve brojnije publike.

Umetnica koja je rokerski stav i energiju unela među TikTok generaciju, generaciju “Z“, na poseban način simboliše aktuelnu muziku koja se obraća starijim generacijama otvorenim za eksperimente i onim mlađim kojima live koncerti nisu deo svakodnevnog lifestyle-a. Ali Bojanine nastupe ne propuštaju. Glas pomirenja generacija. To je Bojana. I nastupiće u revijalnom muzičkom delu Kontakt konferencije, showcasea i festivala.

Ulaznice po ceni od 2.000 dinara dostupne su u Anti Shopu (Cetinjska 15), blagajni Doma omladine, kao i putem eFinity platforme.

 

Novi Kontakt nas očekuje od 21. do 23. marta 2024. u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“ i promoterske kuće Odličan Hrčak. #Kontakt24 će ponovo u martu Beograd učiniti centrom susreta profesionalaca iz sfere muzičkog biznisa. Novo izdanje Kontakta obeležiće koncerti, izložbe, tribine, paneli, kreativne radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da dodatno unaprede rad svih sektora koji čine kreativne industrije i industriju zabave.

Komentari