Koncertna promocija novog albuma PARNOG VALJKA

POKAŽI DA SI FAN!!!!

Beograde na tebe je red!!!

Promocija novog albuma “Nema predaje” grupe Parni valjak u Dom omladine Beograda i to samo za 500 najboljih Facebook prijatelja!!!

Grupa Parni valjak će, posle zagrebačke promocije novog albuma “Nema predaje”, obradovati najvernije FB fanove i u Beogradu. Da “Valjku” ne nedostaje kreativnosti, potvrđuje i najava  Facebook  koncerta koji će bend održati 21. juna u Domu omladine Beograda s početkom u 21 sat.

Svi fanovi imaće mogućnosti da prisustvuju ovom ekskluzivnom koncertu!!!
Koncert je namenjen samo Facebook prijateljima “Parnog Valjka”, a svoje ulaznice mogu osigurati tako da na službenoj Facebook stranici Parnog Valjka ili direktno na aplikaciju https://www.facebook.com/ParniValjakMusic/app_171367963031289 postave fotografije s njihovih koncerata, fotografije albuma, ploča i postera kojima dokazuju da su najveći fanovi.

Parni valjak, bend koji svojim hitovima i albumima staje uz rame velikanima evropske i svetske scene, nakon dvogodišnje diskografske pauze, objavili su nedavno i  novi singl “Samo da znaš” koji najavljuje i  novi album. “Samo da znaš”, hit za muziku i tekst potpisuje Husein Hasanefendić Hus. Spot za pesmu potpisuje Žare Batinović koji je savršeno dočarao atmosferu pesme.

Komentari