Koncert: ŽENE SVIRAJU SVE!

Momci pomerite se, scenu preuzimaju devojke naoružane instrumentima i opasnim glasovima. Bina je rezervisana za all-girl bendove koji će pokazati publici da mogu svirati sve! Bendovi su različitih žanrova, ali su tu sa istim ciljem, da se dobro provedu i da pokažu svoje umeće!

Nastupaju bendovi: JENNER, NEMEZIS, VIBRATOR U RIKVERC, VIOLENT DOLLS  (Ex- Jailbait). Specijalni gosti bend PLUMP. Cena ulaznice: 250 dinara.

 
PLUMP
 
PLUMP, All girl
bend nastao je 2000.  godine u Beogradu. Posle osam godina pauze bend se budi sa ulaskom Anje (Nemezis) i Sharkyja (No Yz, Seljačka Buna).
PLUMP, pored autorskih,  obrađuje  i omiljene pesme bendova poput L7, Babies in Touland, Bikini Kill, Hole, The Pihies, PJ Harvey...
Ana – vokali/gitara
Anja – vokali/bas
Sanja – bubanj
 

JENNER
 
Jenner
je jedini ženski spid metal bend na ovim prostorima, oformljen u decembru 2013. godine. Sam početak, kao i provobitni plan benda, bio je odl skul hevi metal, a među uzorima bili su im Judas Priest, Warlock, Grim Reaper i drugi. Nakon predstavljanja beogradskoj publici, u solidno popunjenim klubovima, počele su sa ozbiljnijim radom. Pronašle su se u žešćem zvuku. Na njihov rad su počeli da utiču pretežno spid/treš metal bendovi – – Antrax, Overkill, Exodus, Agent Steel i drugi, kao i domaća scena –  Space Eater, Alitor, Deadly Mosh. Samim tim, otpočeo je rad na autorskim pesmama od kojih su sve, The Hears i Hear the Thunder Roar,  već zapamćene od strane publike. Sa prizvukom i stilom stare škole, devojke nastavljaju sa autoskim radom i na leto ove godine, ulaze u studio.
Anđelina – vokal
Aleksandra – gitara
Jana – bas gitara
Marija – bubnjevi
 

NEMEZIS
 
Bend Nemezis je nastao krajem 2013. godine kada su devojke došle na suludu ideju da osnuju all-girl melodic death metal bend sa kojim bi za početak obrađivale pesme svojih omiljenih bendova kao što su Arch Enemy, Kreator, Death, Pantera. Njihov cilj je da dokažu i pokažu da i devojke umeju da sviraju žestoku i brzu muziku. Osim što su koncertno aktivne, trenutno su posvećene autorskom radu.
Sanja Drča – vokal
Aleksandra – lead gitara
Marija – ritam gitara
Anja – bas gitara
Selena – bubnjevi
 

VIBRATOR U RIKVERC
 
Vibrator u rikverc su ženski rokenrol bend iz Pančeva u Srbiji čiji muzički koreni polaze od ranih Ramones i završavaju se sa savremenom japanskom underground scenom – Pizzicato Five, Gito Gito Hustler, Go!Go! 7188. Njihov nastup je provokativan, silovit i zavodljiv. Mogu se pohvaliti učešćem u Ratu bendova, nastupima na Exit-u, Beer Fest-u, Demo festu u Banja Luci, Teden mladih u Kranju, kao i nastupom na Pulskom umetničkom festivalu.
 
Snežana – vokal
Marija – gitara
Sofija – bas
Selena – bubanj
 

VIOLENT DOLLS  (Ex- Jailbait)
Bivše članice benda Jailbait, Mariza, Vanja i Anja su posle duže pauze odlučile da preusmere svoja stečena iskustva u nešto novo i osnovale bend VIOLENT DOLLS. Žanr kojem teže su rok i grandž sa elementima panka. Uveliko rade na autorskim pesmama, ali rade i obrade bendova kao što su Runaways, Joan Jett, The Distillers, Nirvana, Hole.
Anja – bas/vokla
Vanja – gitara/vokal
Mariza – bubnjevi/vokal

Komentari