Koncert: WARREL DANE – DEAD HEART IN A DEAD WORLD

Predgrupa: Dreamrites (Grčka). Organizacija: Mjolnir Promotions
Cena ulaznice: 1500 din. u pretprodaji, na dan koncerta 2000 din.
Legendarni metal vokal Warrel Dane u sredu, 14. septembra, posetiće Beograd u okviru nastavka proslave 15. godišnjice albuma “Dead Heart In A Dead World”, kultnog izdanja njegovog benda Nevermore iz 2000. godine – album koji je lansirao Nevermore do tada neviđene popularnosti i dobio izuzetne pohvale kako kritičara tako i fanova.

 

WARREL DANE (USA) se profesionalno bavi muzikom gotovo 30 godina. Upisao se u „Hall of Fame“ heavy metal pevača prvo kao lider američkih power metala heroja Sanctuary (koji su se nedavno ponovo okupili) a potom i sa progressive metal vizionarima Nevermore.

 

Na ovoj specijalnoj evropskoj turneji, Dane će nastupati sa svojim solo bendom, grupom talentovanih brazilskih muzičara, i odsvirati ceo “Dead Heart” od početka do kraja, zajedno sa izborom drugih popularnih Sanctuary i Nevermore numera, kao i nekima sa njegovog solo albuma iz 2008. godine, “Praises to the War Machine”.

 

Dreamrites (Greece) svira kao predgrupa. Ovaj mlad i perspektivan grčki bend svira tradicionalni hevi metal po uzoru legenda kao sto su Iron Maiden, Judas Priest i Black Sabbath.

 

 

Komentari