Koncert: VV

Ulaznice su u prodaji putem eFinity prodajne mreže i onlajn.

Organizacija: MM CONCERTS

I tako se završava novi početak. Prošlo je dvanaest meseci otkako je Neon Noir bacio svoje čarolije na svet gotike. Da uđe u zapisnik, to je bilo više od dvanaest izjava o namerama od kovanog gvožđa. Označio je trijumfalni povratak Ville Valoa na scenu uživo, a sledeće sezone videle su Njegovo Pakleno Veličanstvo kako priziva dugo uspavano svetsko jato sa smelim novim testamentom o njegovoj retkoj sposobnosti da kreira bezvremenske melodije koje snažno govore o stvarima srca.

Ali dok je slavni drugi čin VV-a već doživeo svoje briljantne naglaske, sada se ispostavlja da neki od njegovih najsjajnijih trenutaka tek dolaze. Što je još važnije, najavljeno je da neće večno sijati.

Za petama zanosno primljene turneje Neon Noir i aktuelne američke turneje sa Black Veil Brides dolazi novi niz datuma koji će uključivati povratak legendarnog novogodišnjeg Helldone festivala koji je kurirao Valo 31. decembra. Takođe ćemo videti VV na istorijskom, glavnom nastupu na jednom od najprestižnijih i najcenjenijih muzičkih mesta na svetu: londonskom Rojal Albert Holu 10. maja 2024.

Kao što umetnik ranije poznat kao HIM sada otkriva, ovo je više od običnog nastupa. Ne samo da će označiti kraj turneje Neon Noir-a. Oni će takođe najaviti kraj najnovije reinkarnacije Ville Valoa.

On kaže:
„Ideja iza VV-a i Neon Noira bila je da se simbolično završi ono što je HIM započeo, a nakon praska u Rojal Albert Holu vreme je da se delovi slagalice ponovo izmešaju i da se usklikne Herbertu Vestu.”
Što se tiče onoga što bi moglo biti sledeće, pa – to je za sada misterija.
„Nisam imao nikakva očekivanja kada sam objavio muziku pod zastavom VV-a, tako da sam bio prilično šokiran kada vidim da ljudi i dalje smatraju da je moja vrsta dodira prijatna. Turneja je bila mnogo manje bolna nego što sam se usudio da se nadam, i kako mi kažemo u Finskoj, legla mi je na dupe kao rukavica. Žalosna rukavica iz prošlog vremena.”

 

Komentari