Koncert TONNY MONTANA

Organizator: ArteNATIVA
Ulaznice su u pretprodaji preko EVENTIM mreže, po ceni od 800 dinara.

Nakon višegodišnje pauze i odsustva sa scene, grupa Tonny Montano je ponovo na okupu i održaće veliki koncert u Domu omladine Beograda, 25. januara 2013. godine. Repertoar će obuhvatiti presek celokupne karijere grupe sa naglaskom na prve albume, uz podršku velikog broja gostiju i prijatelja.

GOSTI KONCERTA: Kiki Lesendrić (Piloti), Era i Tomke (Vampiri), Aca i Džekac (Ortodox Celts), Ranđa (Neverne bebe) + gosti iznenaðenja

 

Nova, donekle podmlađena postava spremna je da vam u narednom periodu priušti sve draži punokrvnog rokenrola i podseti zbogčèega je punila koncertne dvorane širom stare Jugoslavije u drugoj polovini 80-ih. Rock’n’Roll se vratio u grad!

“Perača prozora”, “Svi se sada njišu”, “10 godina” i sve one pesme koje ste rado slušali i voleli ponovo ćete moći da čujete onako kako te pesme najbolje i zvuče – uživo. Uspešan nastup na beogradskom Beer Fest-u u avgustu 2012. poslužio je za opipavanje pulsa publike.

Kao poklon svima onima koji su oduvek poštovali i voleli njen rad, grupa je u novembru 2012. snimila dve pesme – potpuno novu “Neću da budem šljam!” i studijsku verziju stare dobre “Ona i njen doberman”. U narednom periodu, uz obilnu koncertnu aktivnost, grupa planira da periodično snima i objavljuje nove pesme koje će na kraju biti objedinjene i objavljene kao album.

POSTAVA:
Tonny Montano – vokal
Eddie Salvatore – ritam gitara
Santos Trafficante – solo gitara
Vincenzo de Mora – bas gitara
Emilio Horhas – bubnjevi

WEB LINKOVI:
www.myspace.com/tonnymontano
www.youtube.com/tonnymontano

 


Komentari