Koncert: Stuttgart Online & Klopka za pionira

Već godinama među najuzbudljivijim andergraund rok bendovima u našoj zemlji, grupe Stuttgart Online i Klopka za pionira i dalje predstavljaju veliki potencijal – jedinstvenu estetiku beogradskog alternativnog rokenrola!

Cena ulaznice: 300 dinara.

 

Beogradska garažna rokenrol grupa Stuttgart Online postoji od 2006. godine, a veb magazin Popboks ih proglašava najboljim debitantima 2007. godine.

Prvi album, “Radost svakom domaćinstvu” snimaju tokom 2009. u beogradskom studiju Digimedia sa producentom Borisom Mladenovićem i objavljuju iste godine za izdavačku kuću Odličan hrčak. U međuvremenu grupa je održala veliki broj nastupa u Srbiji i regiji, a njihovi singlovi su se više puta nalazili na relevantnim domaćim radio i TV listama. “Prava stvar” je ime novog, drugog po redu albuma koji je snimljen i ovog puta u studiju Digimedia, sa producentom Borisom Mladenovićem, a objavljen je 2012. godine. Album sadrži 11 novih pesama i predstavlja, po rečima autora, punokrvnu rokenrol ploču progresivne orijentacije sa snažnim tekstualnim porukama. Izuzetan doprinos u izradi oba albuma nesebično su dali članovi beogradskih grupa Jarboli, Repetitor, Multietnička atrakcija, Nežni Dalibor, Veliki prezir, Kriške i Straight Mickey and the boyz.

Stuttgart Online su: Bojan Slačala (bas i glas) i Marko Barišić (bubnjevi i glas).

 

http://www.facebook.com/people/StuttgartOnline-Bend/100001210045658

http://www.myspace.com/stuttgartonline   

 

 

 

 

Klopka za pionira je rok grupa iz Beograda i Pančeva, osnovana 2003. godine. Do sada je objavila 13 izdanja i odsvirala stotine koncerata u zemlji i inostranstvu. Veterani nojza sa margine poдзemљa predstavljaju uživo svoj novi, još neobjavljeni album koji sadrži pesme o krompiru, životu, ljubavi, seksu i konjima.

 

https://myspace.com/trapforpioneers

https://www.facebook.com/pages/Klopka-za-pionira/6787748891

 

 

Komentari