Koncert: REPETITOR & ARTAN LILI

Repetitor, jedan od najglasnijih i koncertno najaktivnijih bendova u Beogradu se nakon 7 godina i mnogo pređenih bina, klubova i kilometara, vraća 8. februara u mali klub Doma omladine. Iste večeri publici će se po prvi put predstaviti grupa Artan Lili, nova noise-pop četvorka iz Beograda, već dobro poznata po hitu Džoni.

 

Repetitor je od nastanka svirao preko 200 koncerata u 13 zemalja, i prošao put od tinejdžerskog post punk benda do furiozne koncertne atrakcije i jednog od najboljih novijih bendova na ovim prostorima. Svu izazvanu pažnju itekako su opravdali na žestokim live svirkama i na dva dosadašnja studijska albuma; “Sve što vidim je prvi put”, koji je završio na vrhovima muzičkih lista 2008. godine, i “Dobrodošli na okean” od prošle godine, koji bend prikazuje u još oštrijem, sočnijem, zrelijem i iskrenijem izdanju.

 

 

  

 

 

Artan Lili je nova pop intervencija u gradu o kojoj se priča i koja se isčekuje još od objavljivanja spota za pesmu Džoni početkom prošle godine. Pesma je odjeknula u podzemnim krugovima, a sada su Elena, Marko, Dragan i Bojan spremni da izađu na površinu i predstave se publici po prvi put sa 12 pesama u samo 45 minuta.

 

 

Komentari