Koncert: Stray Dogg

Dom omladine Beograda obaveštava publiku da će koncert grupe Stray Dogg, koji 9. oktobra nije održan zbog zdravstvenih problema jednog člana grupe, biti održan u subotu, 16. oktobra. Publika koja je kupila ulaznice za koncert 9. oktobra od srede, 13. oktobra na Ticket Vision blagajni u Domu omladine može da ih zameni za ulaznice sa novim terminom koncerta, ili da dobije povraćaj novca za stare ulaznice. Ograničena količina ulaznica za koncert je u prodaji na Blagajni DOB i preko Tickets.rs, po ceni od 800 dinara. Zahvaljujemo publici na razumevanju i izvinjavamo se zbog svih eventualno nastalih neprijatnosti.

 

Posle duže koncertne pauze Stray Dogg se vraća na binu! Koncertom u sali Amerikana u DOB, jedan od naših najpriznatijih bendova, obeležiće velikih 10 godina postojanja – 2011. su izdali svoj album prvenac “Almost“, ali i imali svoj prvi koncert upravo u istoj ovoj sali, rasprodatoj Amerikani zajedno sa bendom Bitipatibi.

 

Bend je za ovih 10 godina izdao 4 albuma, ostvario saradnje sa priznatim svetskim imenima poput Devendre Banharta i Lise Hannigan, proputovali su Evropu na preko desetak turneja i prikupili široku publiku, što ih čini jednim od naših najslušanijih bendova na svetskom nivou.

Sa poslednjim albumom iz 2018. “Look At The Moon” nominovani su i za najbolji album u Evropi od strane nezavisnih izdavača za nagradu IMPALA.

 

 

“Za mene je bilo najvažnije da se vratimo u Dom omladine odakle smo i krenuli, i nakon ovog teškog perioda koncertne apstinencije nekako krunišemo ovu zaista lepu karijeru velikim koncertom u Amerikani, gde se nadam da će doći svi ljudi koji su i rasli uz nas i podržavali nas kroz ove godine. Uvek smo imali jako finu publiku, i time se ponosim”, izjavio je Dukat Strajnić frontmen benda Stray Dogg.

 

Komentari