Koncert: ŠKRTICE – ZA JUBILEJ U DOMU OMLADINE BEOGRADA!

Za 50. jubilej Doma omladine Beograda, u subotu 18. oktobra, premijerno predstavljamo beogradskoj i srpskoj publici veliku novu rokenrol grupu ŠKRTICE – sastavljenu od članova naših poznatih bendova, predvođenih Canetom!
Ulaznice su u prodaji preko EVENTIM mreže, po ceni od 500 dinara.

Psihodelično, sirovo, jako oštro, puno emocija i osvrta na život koji se dešava oko nas i u nama. U ovoj eksplozivnoj smesi svega ima: panka, hard roka, nju vejva, hard kora, eksperimentalne muzike, ona ne ostavlja ravnodušnim nikoga ko to čuje. Demistifikacija iluzija, dijagnosticiranje razočarenja i tinjajuće nade, melanholično, divlje, srčano, znojavo i sa puno duha, srce ove petorice kuca isto – zajedno.

Pomahnitali bubnjevi, sa prelepim bas šarama, dve gitare koje se prepliću, bacaju iskre koje pale sve oko sebe, i pevač koji kopa po ranama koje nikad da zarastu. Oni vraćaju sjaj muzici i bude sva čula dovodeći slušaoca do katarzičnog stanja.

Ako čujete da nastupaju u vašem gradu obavezno idite i gledajte ih – takav doživljaj se ne propušta.

Članovi sastava su:

Danilo (Straight Mickey and The Boyz) – bubnjevi

Boca (Straight Mickey and The Boyz) – bas

Kole (Veliki Prezir) – gitara

Boris (Jarboli) – gitara

Cane (Partibrejkers) – glas i reči

Ekskluzivno upoznavanje sa Škrticama, desiće se u najboljoj rokenrol sali u Beogradu – sali Amerikana – na dan kad je Dom omladine Beograda osnovan!

Komentari