Koncert: ŠKABO

Cena ulaznice: 400 dinara.

Nakon muzičkim i sportskim aktivnostima bogatog aprila (objavljivanje maksi singla sa producentom Goranom Toprekom, uspešno završavanja maratonske trke na 28. Beogradskom maratonu i 125 km dugog Fruškogorskog Ultra ekstremnog trejl maratona), Boško Ćirković Škabo, član pokreta „Beogradski sindikat“ i „Ultra trkač Srbija“, će u subotu 16. maja 2015. godine, sa početkom u 21 čas, u Klubu Doma omladine Beograda održati solistički nastup.

Nastup u rodnom gradu, nakon za Škaba neobično duge pauze, će ujedno biti i prilika da publika, osim favorita dokazanih tokom peoteklih 11 godina solo repovanja, premijerno uživo čuje većinu pesama sa Škabovog albuma „Priča 2 vuka“, koji je u septembru 2014. godine, uz istoimenu zbirku pesama, objavilo „Vulkan izdavaštvo“  kao i pomenutog singla „Kidam/Napolju/Moj dan“.  

Podršku domaćinu večeri će, osim njegovog brata i vernog MC saborca 22oble, pružiti i druga prepoznatljiva imena beogradske rep scene, sa kojima je Škabo tokom godina već podelio bine i rime.

Sam koncert u DOB-u  će označiti i početak Škabove koncertne promocije novih materijala u regionu, uzimajući u obzir da su već načelno dogovoreni njegovi nastupi u Kranju, Podgorici, Nikšiću, Gradiški, na Zlatiboru…

 

 

Komentari