Koncert: SILENTE Концерт: SILENTE

U subotu, 21. maja izdavačka kuća Kontra i Los Angeles Agency organizuje koncert na kome će nastupiti Silente u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Ulaznice po početnoj ceni od 800 dinara u pretprodaji mogu se nabaviti na tickets.rs i biletarnicama Ticket Vision-a. Na dan koncerta cena ulaznice biće 1.300 dinara.

Dubrovački bend Silente jedan je od najaktualnijih hrvatskih izvođača. Potvrda izuzetno uspešne protekle godine dolazi s nedavnim priznanjima za aktualni singl “Poljubi me za kraj”.
Bend je osvojio nagradu Zlatnog studija Jutarnjeg lista, najveće medijske nagrade, za najbolju pesmu godine, te pokupio i nagradu Cesarica za rok hit godine, dok su u kategoriji za muzičara godine sveže nominovani za najstariju medijsku nagradu Večernjakova ružu.

“Poljubi me za kraj” odmah je po izlasku ekspresno ušla na liste najslušanijih singlova u regiji, kao i u trending na YouTubeu, osvojila je publiku i eter, i to brže od svojih prethodnika. Ujedno je pune četiri nedelje bila na samom vrhu najemitovanijih u državi.
Nakon što je prošle godine s pesmom “Navečer se srca lome” započela sjajna nova faza Silentea, nastavljena je velikim singlovima “Mene moje uši lažu” i “Nikada ovako”, koji su se oboje našli na lestvicama najizvođenijih pesama u državi.
Silente ide svojim izuzetno uspešnim putem, koji im je do sada doneo mnogobrojne nagrade, priznanja publike i struke, a bili su i verovatno najmlađi bend koji se samostalno odlučio na koncert u Domu sportova, čiji su malu dvoranu i rasprodali. Dosadašnja tri objavljena studijska albuma predstavili su hitove kao što su „Terca na tišinu“, „Još jednom“, „Morski ljudi, morske žene“, „Neobranjivo“, „Čudna ili čudesna“, „Neće rijeka zrakom teći“,„Pjesma koja samu sebe mrzi“, „Molim te zapiši“, „Kako misliš“ i mnoge druge.
Bend će uskoro predstaviti i novu pesmu, a to će biti još jedna najava nadolazećeg četvrtog studijskog albuma Silentea planiranog za proleće u izdanju LAA-a.

Komentari