Koncert: Infest & Nemesis

MM concerts i Serbian Hellbangers sa ponosom predstavljaju koncert bendova Infest i Nemesis, sa gostima Chemical Tomb, u subotu 21. maja u Klubu Doma omladine Beograda. Koncert počinje tačno u 20:00, a cena ulaznice iznosi 500 RSD.

Razlog udruživanja snaga je zasnovan na želji za promocijom metal muzike i promovisanjem underground kulture širom Srbije. Celokupna turneja, u okviru koje se organizuje i ovaj koncert, podržana je od strane Grom Records izdavačke kuće.
INFEST – Trenutno najaktivniji bend na domaćoj metal sceni, koji ove godine slavi 20 godina postojanja. Do sada su izdali 6 studijskih albuma, a iza sebe imaju i preko 15 Evropskih turneja i nebrojeno nastupa na festivalima u Evropi i regionu. Trenutno promovišu svoj album “Phychosis” (Defying Danger Records).
https://www.facebook.com/infest.serbia
NEMESIS – Jedan od aktivnijih mlađih bendova na domaćoj sceni, sastavljen od 5 devojaka. Iza sebe ima nastupe na svim značajnijm festivalima u Srbiji i regionu, nastup na Main Stage-u Exit festivala, kao i debi album “The War Is On” (Grom Records).
https://www.facebook.com/girldeathmetal
CHEMICAL TOMBThrash metal bend iz Beograda, osnovan na leto 2016. godine. Iza sebe ima dva EPa i veliki broj nastupa po Srbiji.
https://www.facebook.com/GoodButOldCT
Tokom koncerta, posetiocima će sve vreme biti dostupna Grom Records izdanja, distro ponuda i Serbian Hellbangers merchandise.

Komentari