Koncert: REPETITOR

Nakon izuzetno uspešne koncertne godine, festivalskih i klubskih nastupa širom sveta, energični trio Repetitor će održati svoj do sada najveći beogradski koncert u subotu, 12. decembra u Domu omladine. Podršku će im pružiti mladi bendovi Vizelj (Beograd) i Nebo je crveno (Subotica). Koncert će ujedno biti i obeležavanje deset godina od prvog susreta članova grupe Repetitor, krajem 2005. godine.

Ulaznice su u prodaji preko sistema EVENTIM, GIGSTIX, DD Tickets, kao i u Felix Shopu (TC Sremska). Promo cena je 400 dinara (ograničen kontigent do 20.11.), pretprodaja 500, na dan koncerta 700 dinara!

 

Repetitor

Repetitor je alternativni garažni rock/post-punk trio iz Beograda i bez sumnje jedan od najzanimljivijih i najprodornijih mladih bendova na ovim prostorima. Protekle dve godine bend je proveo na stalnim turnejama po regionu, zapadnoj, srednjoj i istočnoj Evropi, Rusiji i Kini.

http://repetitor.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/repetitorbgd

NEBO JE CRVENO /alt-rock/post-hardcore/
Subotički trio; haotičan i melanholičan zvuk i intimni tekstovi na srpskom jeziku, ritmovi i rifovi koji čine da pesme Neba dobiju na specifičnosti i autentičnosti prostora i vremena u kojem su stvorene.
https://www.facebook.com/nebojecrveno
http://nebojecrveno.bandcamp.com/

Vizelj

Ovaj mladi alternativni garažni bend je osnovan početkom 2013. godine u Beogradu. Prvi nastup održali su u klubu Blue Moon, 3. maja 2013. godine. Početkom 2014. godine uživo snimaju svoj prvi EP u studiju P3 u Bigz-u koji je izašao za kultnu izdavačku kuću Slušaj Najglasnije Zdenka Franjića. Trenutno su u procesu snimanja debi albuma.

https://www.facebook.com/Vizelj

 

Komentari