Koncert: PRISONER

Cena ulaznice: 200 dinara.
Beogradski speed/thrash metal bend PRISONER će nastupiti 10. oktobra u Domu omladine Beograda povodom promocije svog albuma prvenca pod imenom SEE THE SCARS, koji je izašao za irsku izdavačku kuću SLANEY RECORDS. Kao gosti na ovom koncertu će nastupiti mladi speed/thrash metal bend MERCYFUL ANGEL, kao i power metal bend iz Novog Sada PROTOTYPE UNLEASHED.

Bend PRISONER je nastao u Beogradu leta 2011. godine. Na samom početku su uz obrade počele da se stvaraju i sviraju autorske pesme, koje su ovekovečene na demo EP-u pod nazivom THE UPCOMING DEVASTATION. Demo EP je sastavljen od prve tri pesme koje je bend ikada napisao (Hung, drawn and quartered, Deceived, Risen from the grave). Na nastupima je uz pesme sa demoa svirano još autorskih pesama, koje su se uz ove tri pesme našle i na albumu. Bend je dosta aktivan u Beogradu od 2013. godine, i nastupio je sa nekim od najvećih imena domaće metal scene (Heller, Rapidforce, Nadimač), a treba i spomenuti nastup u polufinalu Ratkovske Gitarijade 2014. godine.
 
Postavu benda čine: Emil Ivošević (vokal), Mateja Cvetičanin (gitara), Stefan Tomić (gitara), Goran Rodić (bas) i Nikola Simonović (bubanj).

Komentari