Koncert: PARADISE LOST + Pallbearer + Sinistro

Organizacija: MH Concerts i Serbian Hellbangers
Ulaznice: prvih 100 ulaznica po ceni od 2.200 RSD, 2.800 RSD u pretprodaji, 3.200 RSD na dan koncerta. Prodajna mesta: Eventim, Felix, Mungos
Nije potrebno posebno naglašavati i opisivati snagu i veličinu imena Paradise Lost. Bend je u istoriju metal pokreta upisan kao jedan od tvoraca doom metal zvuka.

U svojoj kasnijoj karijeri suvereno je vladao svetskom scenom, uvek u vrhu i uvek aktuelan ali i dovoljno mističan i nedokučiv. Ovoga leta bend će objaviti svoj 15. po redu studijski album pod nazivom Medusa i u sklopu promotivne svetske turneje na koncertnu mapu je upisan i datum u Beogradu.

Kao specijalni gosti iste večeri nastupa sve popularnija doom metal četvorka Pallbearer iz Amerike. Bend je svoj novi studijski album Heartless objavio za Nuclear Blast Records, a izdanje je dobilo odlične ocene kako štampe tako i fanova širom sveta. Bend se trenutno nalazi na svojoj headline turneji u sklopu koje takođe promoviše novi album.

 
Mračna sludge doom metal kreacija Sinistro iz Portugala takođe će nastupiti iste večeri u Domu omladine i dodatno će upotpuniti atmosferu ovog unikatnog koncertnog događaja. Bend i dalje promoviše svoj prošlogodišnji album Semente koji je objavljen pod okriljem Season of Mist etikete.

 

Event:
https://www.facebook.com/events/146988005843229/

 

PARADISE LOST

http://paradiselost.co.uk/

https://www.facebook.com/paradiselostofficial/

 

PALLBEARER

http://pallbearerdoom.com/

https://www.facebook.com/pallbearerdoom/

 

SINISTRO

http://www.sinistroband.com/

https://www.facebook.com/sinistroband/

 

Komentari