Koncert: OVERKILL & SANCTUARY + gosti

Organizacija: MH Concerts & Serbian Hellbangers, uz podršku Doma omladine Beograda

Čekanje dugo nemilosrdnih trideset i kusur godina je završeno! Svi fanovi Thrash Metal zvuka konačno mogu da naoštre svoje redenike i nitne, OVERKILL stižu u Srbiju!

Legendarna Metal mašinerija napokon dolazi da zajedno sa svojim vernim fanovima obnovi gradivo svoje prebogate karijere. Bend i dalje promoviše svoj aktuelni album “White Devil Armory” koji je u julu ove godine objavljen za Nuclear Blast Records, a pored novih pesama očekuje nas pregršt starih hitova i besmrtnih metal himni.

Ako je računati po dosadašnjem tempu dolazaka benda u ove krajeve, ovo je definitivno jedinstvena prilika da ih vidite uživo. FEEL THE FIRE!

Kao specijalni gosti turneje dolaze niko drugi nego SANCTUARY! Nema potrebe posebno predstavljati ovaj bend. Jedno od najčekanijih povratničkih izdanja Metal scene upravo je njihov novi album “The Year The Sun Died” objavljen 6. oktobra za Century Media Records. Bez sumnje, sigurno je da će njihov koncert biti vrlo dinamičan susret sa ljubiteljima kako SANCTUARY tako i Nevermore zvuka.

Podrška ovim gigantima Metal zvuka biće fenomenalni: Methedras, Deathrash Metal bend iz Italije kao i Suborned, Thrash Metal iz Švajcarske.

Metal uzvraća udarac, nema dalje! Vidimo se 9. marta u Domu omladine Beograda!

ULAZNICE
– pretprodaja = 2.600din
– na dan koncerta = 3.000din
Pretprodaja – Eventim

OVERKILL:
www.wreckingcrew.com
www.facebook.com/overkillwreckingcrew
www.nuclearblast.de/overkill

SANCTUARY:
www.facebook.com/sanctuaryfans
https://twitter.com/sanctuarymetal
www.centurymedia.com/artist.aspx?IdArtist=661

Methedras:
www.methedras.com
www.facebook.com/methedrasthrash

Suborned:
www.suborned.ch
www.facebook.com/Suborned

Komentari