Koncert: ORTHODOX CELTS

Cena ulaznice u pretprodaji: 1.350 dinara, na dan koncerta 1. 550 dinara. Prodaja ulaznica na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i GigsTixa!

Nastavlja se najduža muzička tradicija u srpskom rokenrolu – 26 godina zaredom grupa „Orthodox Celts” ima samostalni koncert na isti dan. I ove godine će Dan Svetog Patrika, 17. mart obeležiti velikim koncertom u Domu omladine Beograda.

„Kelti” su nas već navikli da pomeraju granice svog delovanja iz godine u godinu, iz koncerta u koncert, tako da će ove godine njihov rođendan imati veću specifičnu težinu nego prethodnih puta.

Aca Seltik tim povodom kaže: „Naše novo rođendansko slavlje će ove godine u sebi nositi i jednu novu dimenziju radosti i uzbuđenja. Naime, posle četvrt veka, idemo put Irske krajem aprila, a na zelenom ostrvu ćemo provesti pet dana. I u toku tog iščekivanja, kao šlag na torti, dolazi veliki koncert u Domu omladine, u prostoru koji naša publika definitivno voli i koji nam dozvoljava da spojimo tradiciju i sadašnji trenutak Orthodox Celtsa. Da se ikonografijom malo vratimo u vreme kada smo počinjali, a da novim pesmama i izgledom odemo još jedan korak dalje. Definitivno će ovo biti vrlo uzbudljiv i emotivan koncert.”
„Kelti” su za 25 godina rada objavili šest studijskih albuma sa tradicionalnim irskim i autorskim pesmama, a poslednji album „Many Mouths Shut” su izdali prošle godine za sopstveni label O’Celts Records.

Komentari