Koncert: Orthodox Celts

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima DD Ticketing solution i Eventima. Cena u pretprodaji: 1350 dinara, na dan koncerta: 1550 dinara.
Najpoznatiji beogradski Irci, Orthodox Celts će 17. marta na dan Svetog Patrika u Domu omladine Beograda održati tradicionalni beogradski koncert.

Ako je 23 godine tradicije proslave Svetog Patrika u Beogradu, 23 uspešna beogradska St. Patrik koncerta, kao i armija fanova ovog specifičnog koncerta, razvijana i uspešno negovana tokom 23 godine tradicije dokaz da je praznik sam po sebi dovoljan povod za uspešan koncert, a koji je već dve decenije omiljeni koncertni dan publike benda, ovogodišnji 24. tradicionalni beogradski koncert apriori obećava.

 
Proslava 25. godina postojanja benda, koncertna promocija “Many mouths shut”,  šestog studijskog albuma, prvog posle pauze od 10 godina kao i fenomenalne reakcije i recenzije fanova ali i stručne javnosti na poslednji autorski rad benda, čvrst su garant da je ovogodišnji St. Patrik koncert benda crveno urezan datum u ovogodišnju koncertnu ponudu grada Beograda, kao i dešavanje o kome će se godinama pričati.

 

Komentari