KONCERT NA ZIDIĆU: ŽeneKese

Dom omladine Beograda vas i ovog leta poziva na besplatne Koncerte na Zidiću!

Bend ŽeneKese počeo je sa radom 2005. godine i od tada je izdao dva albuma: istoimeni debi “ŽeneKese” 2009. i “Rado bih te sreo” 2011. godine, oba u izdanju izdavačke kuće Odličan Hrčak. Pesme ŽeneKesa nalaze se još i na kompilacijama “ZdravoZdravoZdravo” i “Pesme ispod pokrivača”.

Posle više od dve godine ne sviranja uživo, bend je ponovo aktivan. Singl “Leptir” je trenutno aktuelan na radio stanicama.

 
Bend čine: Stefan Ikonić (vokal, gitara), Marko Mitrović (gitara), Davor Sopić (bas gitara) i Mladen Sopić (bubnjevi).


  

 

Muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni, koja je tokom prethodne dve godine postala nezaobilazna tačka susreta Beograđana i gostiju glavnog grada, nastavlja se i tokom leta 2015! Zidić na Platou Milana Mladenovića će svakog petka i subote od 20 do 21 čas biti pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače.

Ugostićemo i neke od bivših omladinaca, koji su i dalje mladi duhom i imaju sveže ideje.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: pred ljudima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju i najkreativniju stranu.

Publika će, takođe, imati priliku da se zabavi, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada. Pozivamo sve sugrađane i goste glavnog grada, na jedinstveno muzičko druženje. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje!

Dom omladine organizuje vam susret sa ljudima koji žele da ulice Beograda ispune muzikom i dobrim raspoloženjem!

Komentari