Koncert na zidiću: Sharks, Snakes & Planes

Promocija EP-a “Nebeska mehanika”

Sharks, Snakes & Planes je bend iz Beograda, koji je već neko vreme prisutan na domaćoj rok sceni, a svojom energijom i odličnom svirkom uveliko je stvorio vernu publiku. Ovo je prilika da u jednom drugačijem ambijentu i iz drugog ugla upoznate ove momke i da ukoliko još uvek niste, čujete kako zvuče uživo. Sharks, Snakes & Planes čine: Marko Mićanović – vokal, Mladen Miljuš – gitara, Darko Ćosović – bubanj, Ivan Petrović – gitara i Đorđe Paligorić – bas gitara.

Bend je nastao 2010. godine i proslavio se prvim hitom “Crni gnoj”, koji se ubrzo našao na svim relevantnim top listama.

Njihov najveći hit, pesma ‘’Nebeska mehanika’’ je nastala 2012. godine i obišla naveće pozicije svih domaćih top lista,  od MTV liste, preko Jelen Top 10 do čuvenog Diskomera Studija B, gde je više nedelja  boravila na prvom mestu.


Sharks Snakes & Planes
zvuk najčešće se definiše kao neo grunge, jer asocira na zvuk čuvenih Sijetl bendova Pear Jam, Alice in Chains ili Soundgarden. Momci već više od tri godine nastupaju po brojnim festivalima i klubovima širom regiona, i broje preko 200 nastupa, izvodeći autorske pesme, koje su konačno doživele svoje prvo izdanje u vidu EP-a ‘’Nebeska mehanika’’, za izdavačku kuću Long Play. EP sadrži tri pesme, a za naslovnu numeru nedavno je snimljen i spot, u režiji Miloša Đukelića, sa Bojanom Mišić u glavnoj ulozi.

 

Komentari