Koncert na Zidiću: Sara Džesika Panker

Sara Džesika Panker je paklena petorka beogradske podzemne scene, koja je prošle godine krenula jako da grabi ka vrhu. Pankuju širom Srbije od 2019. godine. Iza sebe imaju dva hit singla, a trenutno se u njihovom kazanu krčka još jedna epska numera sa epohalnim spotom!

 

Prošle godine su odneli kući titulu “pobednika glasova publike” na “Wind Rock Up” demo takmičenju u Vršcu, kao i 3. mesto na generalnom plasmanu.

“U planu nam je i turneja demo festivala po Srbiji, uzduž i popreko; kao i gostovanje na velikom Vršačkom “Wind Rock” festivalu. Naravno, radi se i na albumu. Materijal postoji, samo čekamo pravi momenat (da skupimo pare…) i plasiramo ga širokim narodnim masama”, poručuju momci iz benda Sara Džesika Panker.

Ovu ludu ekipu, putujući cirkus sačinjavaju:
Za mikrofonom – Lazar Dodig
Gitara 1 – Jovan Bogdanović
Gitara 1.2 – Aleksandar Dubonjac
Bas gitara – Nemanja Miković
Bubnjevi – Nikola Vuksanović Vuksa

Foto: Vasilije Dulović

**********************************

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda od 2013. godine organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su jedan od omiljenih letnjih kulturnih programa za sve Beograđane i goste našeg glavnog grada. U jubilarnoj, destoj sezoni, nastavljamo da na otvorenoj sceni otkrivamo nove bendove i predstavljamo neke stare muzičke znance.

 

Komentari