KONCERT NA ZIDIĆU: KREATIVNI NERED

Dom omladine Beograda vas i ovog leta poziva na besplatne Koncerte na Zidiću!

Kreativni nered je bend koji je nastao 2009. godine u Starčevu, mestu pored Pančeva, kao deo programa  „Kreativno-kulturnog kluba“ koji organizuje programe kulturno-edukativnog karaktera, ali i rok koncerte. 

Muzički pravac koji Kreativni nered neguje je gitarski zvuk i mogao bi se svrstati u neku vrstu pank-rok kulture, po uzorima na bendove sa EX YU prostora kao sto su Psihomodopop, Pekinška Patka, Partibrejkers…
 
Tematika pesama kojom se bend bavi zasnovana je prvenstveno na šaljivoj slici događaja iz prošlosti, ali i događajima i temama sadašnjeg realnog stanja.

Kreativni nered nastupao je u mnogim gradovima: od Kruševca preko Zaječara i Požarevca, do Smedereva, redovno nastupaju po beogradskim klubovima, a gostovali su i na Kulpin festu. Bend je nastupao na istoj bini sa Let 3, KUD Idijotima, Ritmom nereda, Ortodoks Keltima i mnogim drugima.

Učešćem na ovogodišnjem Belgrade Demo Fest Live festivalu, Kreativni nered je obezbedio plasman u polufinale Festivala. U toku je montaža spota pesme “Mali paradajz”, dok je materijal za dalje studijsko snimanje u pripremi.

Članovi:
Goran Milošević, gitara, vokal
Bojan Hasanović, bas gitara
Predrag Knežić, bubnjevi
Dušan Arsić, vokal
Mirko Trubarac, trumpet
Darko Armenski, saksofon, gajde, frule

 

  

 

 

Muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni, koja je tokom prethodne dve godine postala nezaobilazna tačka susreta Beograđana i gostiju glavnog grada, nastavlja se i tokom leta 2015! Zidić na Platou Milana Mladenovića će svakog petka i subote od 20 do 21 čas biti pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače.

Ugostićemo i neke od bivših omladinaca, koji su i dalje mladi duhom i imaju sveže ideje.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: pred ljudima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju i najkreativniju stranu.

Publika će, takođe, imati priliku da se zabavi, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada. Pozivamo sve sugrađane i goste glavnog grada, na jedinstveno muzičko druženje. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje!

Dom omladine organizuje vam susret sa ljudima koji žele da ulice Beograda ispune muzikom i dobrim raspoloženjem!

 

 

Komentari