KONCERT NA ZIDIĆU: INFINITIV

Ponovo radi Zidić, kultna tačka okupljanja mladih bendova i publike na Platou Milana Mladenovića, ispred Doma omladine Beograda!

Infinitiv je rok/metal  tročlani sastav nastao u Požarevcu krajem 2010. godine, a  danas radi i stvara u Beogradu. Godine 2012. izdali su svoj prvi EP pod nazivom ,,Deep inside”.

 

Posle mnogo koncerata  širom Srbije i učešća na festivalima i takmičenjima (BDFL 2013, Majska gitarijada 2012), bend krajem 2013. objavljuje svoj prvi album ”U beskraj”, sa opcijom free download-a preko Nocturne magazine-a.  Godine 2015. album ”U beskraj” ipak biva izdat za izdavačku kuću ”’Bureque records’‘. Nakon toga, bend započinje koncertnu promociju pesama sa prvog albuma, kao i izradu i promociju pesama koje će se naći na drugom albumu čije je objavljivanje planirano za kraj 2016. ili tokom 2017.

Članovi benda:
Vuk Jovanović – vokal i gitara
Ivan Kostić – vokal, bas
Vladimir Petrović – bubnjevi

************************

Koncerti na Zidiću, muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni, koja je tokom prethodne tri godine postala nezaobilazno mesto susreta muzičara, Beograđana i gostiju glavnog grada, nastavljaju se i tokom leta 2016! Zidić ispred DOB svakog petka i subote uveče biće pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: onima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju stranu. Svi mogu da dokažu koliko Beograd ume da bude drugačiji!

Naša redovna i neredovna publika će imati priliku da se zabavi za dž, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada – pozivamo sve sugrađane i goste glavnog grada, na ovo jedinstveno muzičko putovanje. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje!

 

 

Ponovo radi Zidić, kultna tačka okupljanja mladih bendova i publike na Platou Milana Mladenovića, ispred Doma omladine Beograda!

Komentari