Koncert na Zidiću: BUČ KESIDI

Ponovo radi Zidić, kultna tačka okupljanja mladih bendova i publike na Platou Milana Mladenovića, ispred Doma omladine Beograda!

Buč Kesidi je mladi energični autorski levoruki pančevački indi-rok trio. Pokušavaju da postanu popularni praveći stidljivu muziku za đuskanje.

Do sada su za etiketu Lampshade media izdali EP od tri pevanja pod nazivom “Španska serija EP“, a za jesen/zimu 2016. u Studiju Krokodil spremaju debi album “Posesivno-ospulsivni hospul”.
Bend čine Luka Racić, Alen Duš i Zoran Zarubica.

 

   

 

 

*************************************

 

Koncerti na Zidiću, muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni, koja je tokom prethodne tri godine postala nezaobilazno mesto susreta muzičara, Beograđana i gostiju glavnog grada, nastavljaju se i tokom leta 2016! Zidić ispred DOB svakog petka i subote uveče biće pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas – mislimo na mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: onima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima. Svi mogu doprineti da Beograd pokaže svoju najbolju stranu. Svi mogu da dokažu koliko Beograd ume da bude drugačiji!

Naša redovna i neredovna publika će imati priliku da se zabavi za dž, družeći se u sveže letnje predvečerje u samom centru grada – pozivamo sve sugrađane i goste glavnog grada, na ovo jedinstveno muzičko putovanje. Ulaznice ne postoje dok raspust u velikom gradu traje!

 

 

Komentari