Koncert na Zidiću: Affliction Концерт на Зидићу: Affliction

Affliction je metal bend koji je osnovan decembra 2020. od strane Viktorije i Andree. Upoznale su se preko interneta jer su shvatile da imaju sličan muzički ukus. Viktorija, iz Smedereva, koja ima 17 godina i Andrea iz Zrenjanina koja je u tom trenutku imala 14, su izrazile želju da se bave autorskim radom.

Svoju prvu pesmu snimale su u saradnji sa Aleksandrom Stamenković i Emilom Ivoševićem (Sigma Epsilon i Jenner), i sada čekaju da pesma izađe zajedno sa spotom, koji je sniman u Zrenjaninu aprila 2021. Vremenom su pronašle druga Lacija koji svira bas i Milana koji, za sada, gostuje na pesmi Bring the fear (koju su i snimale). Prvu svirku su imali 28. jula 2021. u klubu Fest u Zemunu.

 

**********************************

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda od 2013. godine organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su jedan od omiljenih letnjih kulturnih programa za sve Beograđane i goste našeg glavnog grada. U devetoj sezoni, nastavljamo da na otvorenoj sceni otkrivamo nove bendove i predstavljamo neke stare muzičke znance.

Komentari