Koncert: MARKO LOUIS

Koncert koji će se održati 30.  novembra u Domu omladine Beograda otvara regionalnu turneju pod nazivom “BESKRAJ TOUR by Barcaffe”. Na koncertu možete da očekujete divne goste i beskrajno dobru atmosferu. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima i na blagajni Doma omladine Beograda. Promotivna cena: 600 RSD do 16. novembra, 790 RSD u pretprodaji, 920 RSD na dan koncerta.

Marko Luis je postao poznat publici kao član benda Maraqya sa kojim je snimio dva albuma. 2015. godine uplovljava u solističke vode i izdaje svoj prvi solo album pod nazivom “SHINE ON ME”. Sa albumom je nastupao širom regiona, a u aprilu 2017 izdaje svoj drugi album pod nazivom “BESKRAJ”. “Beskraj” nas uvodi u novi, zreliji zvuk koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.  

Na albumu “BESKRAJ” se nalaze jedanaest pesama od kojih su devet dueti i za razliku od prethodnog, ovaj album je pretežno na srpskom jeziku. Na novoj “ploči” Marko je sarađivao sa poznatim umetnicima iz regiona kao što su Vasil Hadžimanov (Srbija, Makedonija), Vlatko Stefanovski (Makedonija), Bobo (Bugarska), Adnan Šaran (BiH) i Božo Vrećo (BiH). Pored regionalnih kolaboracija, Marko Louis je sarađivao sa umetnicima širom sveta kao što su Tanu Saxena (Indija), Layth SidiQ (Jermenija, SAD) i drugi.

Komentari