Koncert: MAPO KEYS Концерт: MAPO KEYS

Mapo Keys (Filip Bulatović) će sa svojim velikim desetočlanim bendom održati najveći beogradski koncert u dosadašnjoj karijeri i to 9. decembra u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Ograničen broj ulaznica po promotivnim cenama od 1000 dinara je u prodaji na eFinity prodajnim mestima (Dom omladine, Štark Arena, TC Ušće i TC Rajićeva) i onlajn.

Uz numere poput “Mirisi u magli”, “Ti i ja” ili novoobjavljeni “Planin” na nastupima benda cela sala pleše, pa nema sumnje da i ovaj put možemo da očekujemo iste vibracije:

“Za ovaj nastup potrudiću se da svoju muziku prikažem u potpuno novom svetlu i publici dam veče za pamćenje. Moja muzika je pretežno muzika za đuskanje, pa smo odlučili da u Amerikani u Domu omladine uz sjajan zvuk i veliki prostor za igru napravimo jednu pravu koncertnu žurku. Imam sjajan bend u pojačanom sastavu i nekoliko novih disko numera kao i potpuno nove aranžmane već postojećih pesama. Sve to s ciljem da se publika što bolje zabavi i da konstantno bude u pokretu. Obećavamo odličnu žurku!” poručio je Filip.

Komentari