Koncert: LEPROUS Концерт: LEPROUS

Promocija novog albuma MALINA 2018!
Organizacija: Mjolnir Promotions
Cena ulaznice: 2.200 din. do 1. jula, 2.600 din. do 9. septembra, 3.200 din. na dan koncerta!
Nakon izuzetno uspešne zajedničke turneje po Evropi prošle godine, norveški progeri Leprous sa zadovoljstvom najavljuju nove evropske datume za septembar, sa svojim islandskim partnerima na turneji, Agent Fresco.

Nakon što su se vratili sa ogromne severnoameričke turneje sa Between The Buried And Me i The Dear Hunter, Leprous su objavili sledeći komentar u vezi sa predstojećim koncertima:

“Posle naše prethodne turneje po EU sa Agent Fresco, složili smo se da ovo moramo da ponovimo! Prosto ne možemo da dočekamo novu turneju u ovom paketu, posećujući puno sjajnih gradova po Evropi!”

Malina, njihov peti studijski album, nastavlja da potvrđuje ulogu benda Leprous kao jednog od najboljih i najužbudljivijih progressive metal/rock bendova današnjice, benda koji sa svakim novim albumom nastavlja da se kontinuirano razvija i istražuje njima nepoznate muzičke teritorije.

Kao što se i njihova muzika neprestano razvija, tako se razvijaju i njihovi živi nastupi. Nakon manjih sala u kojima su tokom godina nastupali u Beogradu, Leprous će svoj sve impresivniji audio-vizuelni šou smestiti u salu Amerikana Doma omladine Beograda, garantujući posebno i izuzetno iskustvo za sve ljubitelje progresivne muzike koji su dovoljno pametni da ne propuste ovaj događaj.

Ni Agent Fresco se nikako ne sme potceniti, s obzirom da se radi o još jednom uzbudljivom i jedinstvenom skandinavskom bendu. Njihov album Destrier iz 2015. godine dobio je fantastične ocene, što od kritičara, što od publike. Bend je širom Evrope poznat po svojoj neverovatnoj energiji i izuzetno emotivnim živim nastupima, kao što je jedan broj Beograđana imao čast da se uveri 2016. godine. U Domu omladine Beograda moći ćete takođe da čujete nekoliko njihovih novih pesama, koje će se naći na narednom, trećem albumu.

Komentari