Koncert: KRISTALI

U petak, 17. oktobra od 21č, Kristali će održati veliki beogradski koncert povodom 20. godina rada u sali Amerikana Doma omladine, uz podršku bivših članova i njihovih dugogodišnjih prijatelja.

Ulaznice su u prodaji od 10.9. putem servisa Eventim, kao i u prodavnici FELIX Shop, (TC Sremska). Cena: do 19.9. po promotivnoj ceni od 500 dinara, pretprodaja 600 dinara, prodaja na dan koncerta 800 din.

Koncert je zamišljen kao presek celokupne karijere benda i na njemu će biti zastupljene pesme sa svih dosadašnjih izdanja, sa akcentom na prvi istoimeni album “Kristali” iz 1994. godine.

Do sada iza sebe imaju četiri studijska albuma: “Kristali” (1994), “Dolina ljubavi” (1997), “Sve što dolazi” (2001) i “Samo bluz” (2013), kao i jedan”live” album – Live@Studio 6 (2004).

Ime grupe “Kristali” ne odnosi se ni na jedan kristal posebno. Ime je optimistično, baš kao i muzika i stav prema životu.

“Sve treba da bude jasno, nezamagljeno kao kristal koji je s jedne strane providan, a sa druge oštar i stabilan. Kako godine prolaze, ovo ime nam sve više i više odgovara”, poručuje frontmen Dejan Gvozden. “Osim već starih i svima poznatih ‘Menjam se’, ‘Sad se svega sećam’, ‘Ustani kreni’, ‘Dva metra’, ‘Osmi dan’, sviraćemo presek celokupne karijere benda u Domu omladine Beograda u petak, 17. oktobra!”, dodaje Gvozden.

PROČITAJTE INTERVJU SA DEJANOM GVOZDENOM, FRONTMENOM KRISTALA.

Komentari