Koncert: KENI NIJE MRTAV

U četvrtak, 23. decembra u sali Amerikana Doma omladine Beograda, bend Keni nije mrtav održaće koncertnu promociju albuma “Ajmo da plešemo” i ujedno prvi veliki samostalni beogradski koncert.

 

 

Popularno nazvaniji Keniji, na svom koncertu će imati i nekoliko gostiju o čemu će se oglasiti u narednom periodu, a da celovečernji program postane jedna velika žurka pobrinuće se i DJ kolektivi “Jutro” koji će otvoriti program iBlink koji će ugostiti jednog od najperspektivnijih bubnjara u Evropi, talentovanog Đurađa Đuričića. On će sa njima, za bubnjem izvesti neke od najvećih hitova (Maneskin, MGK, RATM i slično)

 

 

Keni nije mrtav je već nekoliko godina izuzetno koncertno aktivan, nastupali su po gradovima širom Srbije i regiona, i važe za jedan od najatrkatkivnijih “live bendova”, koji pravi sjajnu atmosferu. Njihov debi album “Ajmo da plešemo” izašao je 5. novembra, a za koncert u Domu omladine, Keniji spremaju setlistu sa gostima ali i nekim starim pesmama koje je njihova publika zavolela na nastupima.

 

 

“Jedva čekamo da se popnemo na predivnu binu Amerikane! Ovaj koncert je ujedno i promocija našeg prvog albuma. Kao ekipa ljudi koja i sama voli da se provodi, odlučili smo da u Amerikani napravimo opštu celovečernju žurku, tako da ćemo i pre i posle koncerta uživati u muzici za đuskanje, skakanje i šutke, a sve to uz nastup sjajnog Đurađa. Vidimo se na najlepšoj žurci u gradu!”poručio je bend povodom koncerta.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji preko servisa Tickets po najnižoj ceni od 600 dinara, a događaj se održava uz ograničen kapacitet i uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Komentari