Koncert: HATEBREED / NAPALM DEATH + gosti

Organizacija: MH Concerts & Serbian Hellbangers

Definitivno, ovako direktna i surova kombinacija bendova, odavno nije posetila naše krajeve i kako već mnogi fanovi vole da kažu za ovaj koncert, vežite se polećemo!

U Beograd HATEBREED nam donose svoju energetsku bombu u neverovatnoj kombinaciji hard kor, metal, pa i pank zvuka. Bend bez koga ne može da se zamisli više ni jedan ozbiljan festival ekstremne muzike, HATEBREED su jednostavno postali sinonim za odlične koncerte i brutalnu atmosferu. Bend koji od samog starta prate gomile fanova, u svojoj bogatoj karijeri doživeo je čak i Grammy nominaciju, a ovoga puta dolaze u Beograd da predstave svoj osmi po redu album ‘The Divinity of Purpose’.

Da li treba posebno najavljivati NAPALM DEATH? Jedno od retkih imena metal scene koje od samog starta benda govori dovoljno, samo za sebe. Karijera duža od 30 godina koja ih je početkom 80ih od teškog underground Crust Punk benda uzdigla do jednog od najbitnijih Grind Core pa i Death Metal bendova današnjice. NAPALM DEATH su jedni od onih pred kojima sve staje, sve barijere padaju i sve što možemo jeste da se predamo njihovoj sirovoj energiji koja doslovno razbija sve pred sobom. Tvorci gomile podpravaca, iz njih su ponikli nebrojeni odlični bendovi na sceni, direktni kritičari svetskih moćnika i oštri glasnici posramljenih i porobljenih. Njihov koncert, održan davne 1996. godine u rasprodatom SKCu, još uvek nosi titulu jednog od najbrutalnijih metal koncerata ikada odsviranih kod nas. Bili vi spremni ili ne, oni se vraćaju da odbrane titulu!

Komentari