KONCERT: GOATMARE & THE HELLSPADES

Dugo očekivani beogradski koncert psychobilly horror punk benda Goatmare & The HellSpades održaće se u subotu 19. marta 2016. u klubu Doma omladine sa početkom u 21č. Kao njihovi specijalni gosti nastupiće sastav PSI. Svojevrasna najva koncerta je novi video singl „Raspa-la-la“ na osnovu koga se da naslutiti da novi album Goatmarea koji je u pripremi donosi produkcijski dosta zreliji materijal, te se tako može očekivati da će i premijerno koncertno izvođenje novih pesama pokazati da sa ovim bendom treba ozbiljno računati i u budućnosti.

Goatmare & The HellSpades nezvanično su sa radom počeli krajem 2009. godine kada je izašao i prvi album “Demo of the dead“. Početna ideja bila je ukombinovati agresivnost i tematiku horror punk-a, melodije i ritam rockabilly i doo wap muzike i morbidno-smešno-bolesne tekstove u jednu celinu.

Godine 2011. bend se pojavljuje na kompilaciji Pandemonium Vol.3 sa pesmom “Kapela” a zatim je izbacio još dva izdanja od kojih je jedno live album (simboličnog naziva) “It’s a Live“, a drugo split sa Beogradskim bendom “Drugo Lice” pod nazivom “Slike Straha”.

Godine 2013. objavljuju album pod nazivom “13 ways to die” koji je publika sjajno prihvatila i čija prva dva tiraža su rasprodata, a bend je u cilju njegove promocije napravio i zavidan broj svirki u regionu.

“Ovo je naš najveći samostalni nastup do sada kojim želimo da najavimo sledeći stadijum u radu benda. Sve ono po čemu nas ljudi znaju i zbog čega nas vole ostaje tu. Uvežbaniji smo nego ikad, novi album je pri kraju, i ovo je samo još jedan korak napred. Ne planiramo da se zaustavljamo.”, izjavio je Slavko Kozomora, pevač i gitarista.

 

 

 

Kao specijalni gosti nastupiće PSI. Iako će ovo biti njihova koncertna premijera, možemo očekivati spektakularnih 40 minuta nastupa sa 13 pesama spremnih za album, s obzirom da su PSI zapravo Rockabilly/Psychobilly supergrupa sastavljena od članova i bivših članova Čikinih Bombona, Lucky Marcella i SUSa.

Komentari