Koncert: FRANO LASIĆ

U Domu omladine Beograda 16. decembra imaćete priliku da uživate u koncertu “Vremeplov” Frana Lasića, uz pratnju gitariste Nenada Konstantina i dalmatinske klape “Smrika”.
Ulaznice po ceni od 1000, 1200 i 1500 dinara su u prodaji preko EVENTIM mreže.
Frano je rodjen 1954. godine, pa u skladu s tim, koncert počinje sa hitovima iz tih godina, pa godina po godinu, sve do današnjeg dana.Tokom koncerta osetićete šta je pravi vremeplov.

Putovaćete kroz vreme  i vratiti se u prošle lepe i bezbrižne dane, uz muziku tog vremena. Biće tu poznatih stranih hitova, koji su se tada pevušili uz radio Luksemburg, kao i domaćih, koji su se slučali sa singlica i LP ploča.

Uz Frana i klapu prisetićete se šetnji uz more, a u mislima osetićete miris soli i morskog žala, zalazaka sunca i malih talasa…

 

Koncert je podržala kompanija MK Group, koja je zajedno sa Institutom za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine iz Novog Sada i kompanijom TDE pokrenula akciju “Magnet za ljubav”. Sredstva se prikupljaju za nabavku magnetne rezonance (MRI), prateće opreme i prvog specijalnog inkubatora za MRI dijagnostiku prevremeno rođenih beba, novorođenčadi, dece i omladine. Ukupna vrednost donacije je 750000 evra. Više informacija o akciji možete naći na www.magnetzaljubav.rs, https://www.facebook.com/MagnetZaLjubav, https://twitter.com/MagnetZaLjubav, a donatorska sredstva mogu se uplatiti na žiro račun 105-5555511-36 kod AIK Banke).

Medijski pokrovitelj: Naxi Radio i Color Press Media.

Komentari