Koncert: FISH IN OIL

Ulaznice u pretprodaji koštaju 600 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima i na blagajni Doma omladine Beograda
Metropolis Music ponosno predstavlja veliki koncert džez sastava FISH IN OIL 15. decembra u 21 č u sali Amerikana Domu omladine Beograda. Kao specijalni gosti na koncertu će nastupiti SCHIME TRIO. Na koncertu će FISH IN OIL promovisati album “3 ključa”, izdanje džez etikete Metropolis Music, koji će se uskoro pojaviti u prodaji.

Grupa FISH IN OIL izvodi eklektičnu autorsku instrumentalnu muziku koja koketira sa različitim muzičkim stilovima, surfom, filmskom muzikom, bluesom, free jazzom, punkom, slobodnom improvizacijom, rock’n’rollom. Grupa u različitim postavama postoji od 1993. godine. Trenutno nastupaju u sastavu:
 
Veljko Nikolić – Papa Nik – perkusije
Tom Feđa Franklin – bubanj
Branislav Radojković – kontrabas, bas gitara
Bratislav Radovanović – gitara
Dušan Petrović – saksofon
 
Specijalni gosti večeri Schime trio je bend koji svira originalnu muziku saksofoniste Luke Ignjatovića. Sačinjavaju ga kontrabasista Boris Šainović, bubnjar Predrag Milutinović i saksofonista Luka Ignjatović.  
 
Nedavni nastup Schime tria sa gostom Savom Miletićem na 32. Beogradskom džez festivalu dobio je sjajne kritike od strane kritičara čuvenog časopisa Downbeat Magazine.
 
U novembru 2016. godine Schime Trio izdaje album “Do you really wanna play” za džez etiketu Metropolis Music.

Komentari