Koncert: DOG EAT DOG

Američki krosover bend Dog Eat Dog će u sklopu svoje prolećne turneje posetiti i Srbiju. Koncert je zakazan za 12. maj u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Kao gosti na ovom koncertu nastupiće hard kor bend Last Hope iz Bugarske i domaći sastav Iskaz.

Ograničen kontigent od 200 ulaznica, po specijalnoj promotivnoj ceni od 900 dinara, je u prodaji u Felix Shopu (Beograd) i Mungos Shopu (Novi Sad). Nakon promotivnog perioda ulaznice će biti dostupne i preko EVENTIM prodajne mreže, po redovnoj pretprodajnoj ceni od 1300 dinara.

Nakon uspešnog nastupa na EXIT festivalu 2006. godine, njihov klupski nastup domaća publika očekivala je sa nestrpljenjem. Konačno, posle skoro 8 godina, ovaj energični sastav, ponovo dolazi u Srbiju.

Tokom poslednje dekade, bend Dog Eat Dog osnovan 1990. godine, menjao je svoj zvuk tako što je u izvorni hardkor inkorporirao elemente hip hopa, fanka i ska muzike. Članovi benda su Dave Neabore (bas, prateći vokal), John Connor (vokal) i Brandon Finley (bubnjevi).

 

Last Hope su osnovani 1995. godine u Sofiji i važe za najaktivniji bend tog pravca u regionu. Na čestim turnejama po Evropi delili su binu sa velikanima poput Agnostic Front, Madball, Biohazard, Napalm Death, Murphy’s Law, Anthrax… Žestoki nastupi uživo jedna su od njihovih najbitnijih odlika.

http://www.dogeatdog.nl/home/

https://www.facebook.com/pages/Dog-Eat-Dog/43647538103

 

 

Komentari