Koncert: DEL ARNO BEND

Najpoznatiji rege sastav na našim prostorima, nakon više od jedne decenije, 25. januara 2019. godine objaviće novi album pod nazivom „Ako ne znaš šta da radišˮ. Bend će tim povodom održati i veliki beogradski koncert u Domu omladine 9. februara, i svojoj publici prirediti jedan  muzički događaj za pamćenje.

 

Kao što su i obećali, članovi benda su poslednje dve godine proveli u studiju i radili na novim stvarima, kako bi svojoj publici mogli da ponude muziku zbog koje je vredelo čekati sve ove godine. Na albumu će se naći deset pesama, među kojima su i tri već objavljena singla „Još uvek ima nadeˮ, „Stari lekˮ i „Meni se okreni”, ali i potpuno novih sedam numera u kojima kažu da su napravili veliki iskorak. Na koncertu u Domu omladine, DAB će izvesti ceo novi album uživo, ali i dobro poznate pesme koje sastav već godinama peva zajedno sa svojom publikom.

 

 

Povodom izlaska novog albuma, Jovan Matić je izjavio:

„Realno je da svako pomisli da je pauza nastala između našeg prethodnog albuma i izdanja koje se nalazi pred nama prevelika. DAB prihvata tu kritiku bez pogovora i saopštava da su vremena preispitivanja završena još krajem 2015. i početkom 2016. godine. U godini kada smo doživeli da reggae muzika bude uvršćena na spisak svetske kulturne baštine UNESCA, sa radošću vam javljam da je novi album u štampi i da stiže konačno! Tačno znamo šta smo naumili, šta smo napravili i ne možemo da dočekamo da to sa svima vama koji nas znate odavno, ali i sa vama koji ćete nas tek upoznati, podelimo. Vratili smo se sebi, korenima naše muzike i napravili iskorak koji će vas svakako obradovati i iznenaditi. Ako ne znaš šta da radiš tu smo mi, Del Arno Band koji pred vas stavlja prvi poduhvat i poziva vas da zajedno krenemo napred.”

Krajem decembra, objavljen je i novi spot za treći singl „Meni se okreniˮ.

Najvernija publika do 24. januara ima priliku da u pretprodaji poruči novi CD po promotivnoj ceni od 559 rsd na www.mascom.rs. Ulaznice za koncert u Domu omladine se do 1. februara mogu poručiti po promotivnoj ceni od 1000 rsd na svim tickets.rs prodajnim mestima. Nakon 1. februara, cena ulaznice iznosiće 1200 rsd, dok će na ulazu cena biti 1500 dinara.

 

 

Komentari