Koncert: DECA IZ VODE

Peti tradicionalni koncert Dece iz vode posvećen Milanu Mladenoviću, biće održan 4. novembra u Domu omladine Beograda u sali Amerikana!
Cena ulaznice: 400 dinara promotivna, 500 dinara u pretprodaji, 700 dinara na dan koncerta.

 


Ulaznice se mogu se nabaviti preko DD tickets, kafe Šikarica (Skadarlija) i Felix shop-a (TC Sremska 1. sprat).

Deca iz vode je EKV tribjut band, projekat nastao pre četiri godine u Beogradu sa idejom da se koncertno obeleži sećanje na Milana Mladenovića, EKV i njihov opus. Jedno od glavnih obeležja ovog benda je što je to jedini EKV tribjut koji je istovetan nekadašnjoj njihovoj postavi. U ulozi M.M. kao vokal i gitara je Zoran Mladenović, a kao nekad Margita, klavijature svira već afirmisana mlada umetniica Luna Škopelja. Bas gitaru svira Lazar Ostojić,  a bubnjeve Nikola Rajović.
Svi članovi ovog benda su iskusni i vrhunski muzičari uključeni u razne druge bendove, a zajednička strast prema EKV-u ih je spojila u ovom projektu.

Na repertoaru su najveći hitovi sa svih šest studijskih albuma EKV-a plus njihov debi kao Katarina II, i dva najveća hita iz Milanovog perioda u grupi Šarlo Akrobata. Energija i emocija koja se emituje sa bine je vrhunska, a atmosfera u publici po pravilu euforična. Od strane muzičke i stručne javnosti bend često dobija epitet kao najbolji i najverniji originalu EKV tribjut koji je postojao. Bend već dve godine beleži brojne, veoma posećene, koncerte širom Srbije i ex-YU u većim koncertnim salama od kojih je većina bila rasprodana. U Beogradu su svirali dva puta u Mikseru i Hali Sportova, KST-u, Božidarcu, Festu, Imago centru, Blue Moonu, ShowRoom-u, a ovo će biti njihov prvi nastup u Domu omladine Beograda isperd koga se nalazi plato Milana Mladenovića!

Grupa deluje u okviru istoimenog udruženja koje pored muzičara okuplja i veći broj umetnika raznih profesija koji rade inspirisani EKV-om (fotografije, spotovi, filmovi).

Komentari